Home » Reviews

Review Schrijven

Hieronder kun je de reviews lezen die geschreven zijn over Pieten op huisbezoek. 

Reactie plaatsen

Reacties

Agata
2 maanden geleden

op 5 december hebben we heel leuke avond gehad met Sint en de twee Pieten. Het was super leuk! Bedankt

De Bosbengels
2 maanden geleden

Gister een heel leuke middag gehad met 2 pieten en de Sint. De kinderen hebben genoten en dat was precies de bedoeling!
Van te voren een bevestiging gehad met datum en tijd, een week van te voren nog een berichtje met de persoonlijke stukjes die nodig waren voor in het boek en makkelijk betaald met een tikkie. Prima geregeld, super geslaagd!

Marijanne
2 maanden geleden

Op 5 dec kwamen er twee Pieten en Sinterklaas. Het was super. De Pieten sloten aan bij de kinderen en Sinterklaas wist precies wanneer het tijd was voor de cadeautjes. Heel leuk, volgend jaar weer!!

Mariët ten Wolde
2 maanden geleden

Op 5 December bezoek gehad van Sinterklaas en 2 Pieten. Zij hebben de 36 kinderen goed vermaakt deze middag, de kinderen waren erg onder de indruk. Aanrader!

vv hsc
2 maanden geleden

we hebben een super leuke middag gehad op de voetbalclub met sinterklaas en 2 pieten. het was een zeer geslaagde middag. bedankt

Familie Ekhart
2 maanden geleden

Vanavond bezoek gehad van Sinterklaad en drie zwarte pieten, voor onze tweejarige zoon. Het was geweldig! Sinterklaas en de zwarte pieten gingen helemaal mee in het tempo en de beleving van onze zoon, geweldig! Sem vond het vooral heel erg indrukwekkend en het was mooi om te zien dat het grote boek aan de kant werd gelegd (vond Sem niet zo interessant) en dat er direct werd geswitcht naar de cadeaus. Een aanrader!

Liesbeth
2 maanden geleden

Vandaag mochten we maar liefst 3 pieten en uiteraard sinterklaas ontvangen in ons huis! Het was een top avond kids hebbem genoten! Jullie zijn geweldig! Bedankt voor deze fijne pakjesavond!!

Shetlandercentrum Altura
2 maanden geleden

Zondag 2 december hier 2 zwarte pieten gehad en dit is super bevallen. Ze waren vrolijk en Jef naar de kinderen. Gewoon in 1 woord: TOP

Marco, Siegrid & Thijs
2 maanden geleden

In één woord .. Geweldig !!
Wat hebben we van jullie genoten (10 volwassenen en 6 kinderen). We hebben begin oktober contact opgenomen en onze pakjesavond vastgelegd. Dit verliep meteen op een leuke humoristische manier. We kregen 3 mooie zwarte pieten op visite waaronder gitaarpiet.
Heb je een vraag aan pietenophuisbezoek, dan krijg je vrijwel meteen een reactie terug. Er wordt meegedacht en zo heeft pietenophuisbezoek er zeker aan bijgedragen dat zowel de kinderen als de volwassenen een onvergetelijk sinterklaasfeest hebben gehad. Zeer zeker een aanrader. Nogmaals heel erg bedankt!

Familie sprenger
2 maanden geleden

Afgelopen zaterdag van 3 hele leuke pieten een huisbezoek gekregen. Erg leuk hoe het allemaal is gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel graag tot volgend jaar

Onze Klanten

En wij bedanken natuurlijk onze particuliere klanten!