Home » Huisbezoek » Sint & Piet op bezoek

Sint & Piet op bezoek

Wilt u de Sint en/of de Pieten hoogstpersoonlijk ontvangen?
Pieten op Huisbezoek verzorgd huisbezoeken bij particulieren thuis, school, bedrijf of verenneiging in de Gemeente Midden Groningen.


De Sint komt nooit alleen. Hij heeft altijd minimaal 2 gezellige Pieten bij zich die zorgen voor gezelligheid en het nodige strooigoed om het feest helemaal compleet te maken.

Het kind staat altijd in het middelpunt van het bezoek, daarom raden wij aan om maximaal 10 kinderen per bezoek aan te houden. Zo hebben de Sint en de Pieten voldoende tijd om ieder kind de aandacht te geven die het verdiend.
Sinterklaas neemt ook zijn grote boek mee vol met weetjes over de aanwezige kinderen.

 

De kosten voor een huisbezoek van Sint met minimaal 2 Pieten bedragen: € 50,- Voor meer informatie over een bezoek voor uw bedrijf klik dan hier.

 

Een huisbezoek duurt minimaal 20 minuten. De Sint kijkt niet steeds op de klok, dus als de Sint nog niet iedereen de nodige aandacht heeft gegevens blijft hij gewoon iets langer!  (maximaal 30 minuten)


De Sint is bijna altijd op tijd. Om u toch niet te laten verrassen, of wanneer de Sint onverhoopt toch iets vertraging heeft opgelopen, ontvangt u ongeveer 10 minuten voordat de Sint arriveert een Whatsapp van de Plan Piet.

 

Voor de grotere gezelschappen is een langer bezoek mogelijk.
Vraag hiernaar bij het reserveren.

 

Is de Sint thuis ontvangen nog iets te spannend? Geen probleem!
Op verzoek van de Sint stuurt Pieten op Huisbezoek ook 2 gezellige Pieten alleen op pad. Beleef de spanning van het brengen van de cadeautjes en betrap de Pieten tijdens het brengen van de cadeaus! Informatie over de Pieten huisbezoeken vindt u op de pagina Zwarte Piet op bezoek.

Wilt u meer weten of deze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.