Home » Bedrijfsbezoeken » Winkelcentra

Winkelcentrum

Sinterklaas op bezoek in uw Winkelcentrum?

De Sinterklaas periode is de tijd van drukte in de winkelcentra. Mensen zijn op zoek naar leuke cadeaus voor elkaar en genieten van de atmosfeer van de winkelstraten en -centra gedurende de decembermaand. Graag zullen wij u van dienst zijn bij het optimaliseren van deze atmosfeer. Want wat is voor kinderen, maar ook volwassenen, nou leuker dan tijdens het winkelen Sinterklaas en zijn Pieten tegen het lijf te lopen?

Het bezoek van Sinterklaas samen met zijn Pieten is perfect voor uw winkelcentrum. Sinterklaas neemt rustig de tijd om alle winkels met een bezoekje te vereren en alle kinderen een lief woord toe te spreken. Ondertussen zorgen zijn Pieten ervoor dat het nodige strooigoed wordt uitgedeeld.

Sinterklaas komt samen met 4 van zijn trouwe Pieten.
Wanneer u een Sinterklaas in wilt huren dan zit u goed bij Pieten op Huisbezoek. Kwaliteit is onze zorg en dat is in één oogopslag terug te vinden in assortiment en in onze kostuums. Bij ons huurt u uitsluitend professionele Pieten en Sinterklazen om elke twijfel bij de kinderen weg te nemen. U zou bijna zelf weer gaan geloven!
 
Wilt u meer weten of deze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.
 
Tijdsduur: 60 minuten
Prijs: v.a. € 150,-